VLOG #2, Tjärnesjön

Image

William har börjat fiska med sina kompisar. Han tipsade om en sjö som de hade varit vid ovanför Ullared.
Vi stack till Fynda och köpte på oss två rosa fiskespö, lånade flytvästar på brandstationen och sedan tog vi Williams Spruttibangbang till målet.

Det visade sig vara vid Tjärnesjön och farbrorn som hade fiskekort och båtuthyrning låg precis vid Victors Affärshus. Här har jag varit en gång med drönaren för att filma lite åt Christian Dahlqvist och hans Solskensfarmarna.

Det är riktigt fina omgivningar och möjligheter till aktiviteter såsom att cykla, paddla, fiska, springa eller bara vara. Inlandet på riktigt!

Vid en ö där vi stannade och fiskade, såg vi en rovfågel som hade bättre fiskelycka än oss komma flygandes. Strax började ett hungrigt gäng tjoa från trädtopparna. Kan det vara en fiskgjuse? Den hade ju en fisk och såg rätt ljus ut 😀
Vi rodde vidare för att inte störa och på håll såg vi ett rejält bo uppe i tallen.

Vi rodde vidare, fiskade lite och sedan började det bli dags för att gå i land någonstans, lite rappt tyckte Vide. William släppte av oss andra och vi hade det mysigt på den lilla ön med grillat och bad.