Nya 360-turer

Jojomen. Nu ligger gamla goa Påvadalen på plats. Det var med den NaturAkuten startade. Alltså som en plats där man kan ta sig ut, på sin fikarast eller om man är fastbunden i sängen. Stora planer med stimulirum och bakprojicerade skärmar. Jag gjorde till och med ett utskick med google cardboard till kommuner och landsting. Inte ett svar. Skyll er själva!

I forna tider hade jag riktat till alla skarvar och satt en bottenplatta i 360-bollarna. Men nu kör jag kvantitet. Skogsbostigen i Åkulla är nästa 360-tur. En fin runda på 5 kullar och 5km. Ett gäng höjdmetrar.

Vi var på en riktig guldsemester nu för ett par veckor sedan. Österrike. Sicka berg! Två turer därifrån ligger som 360-turer. Bloggar om dem på falo.se.

I veckan var jag, Alva och Vide på en utlykt till Tanumshede och Nordens Ark. Hällristningar och Nordens Ark ligger där. Bloggar på falo.se